Madblogs

Sund-mor.dk logo
Heidi Boll

Sund-mor.dk er en sundhedsorienteret blog, der forener træning, mad og familieliv. Heidi inspirerer til en sundere livsstil og et gladere liv med balance i både krop og hverdag.

Groedgrisen profilbillede
Anna Nordenlund
Mad

Hos Grødgrisen er der ikke noget, der hedder kedelig morgenmad. Anna inspirerer med sine mange varianter af grød og andre nytænkte klassikere, så du kan starte hver morgen med det bedste.

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

Brug for hjælp til at udvælge bloggere til din kampagne?

På denne side, finder du en oversigt over madbloggere eller influencers til et evt. samarbejde.

Mad er en bred kategori, og i bloggeruniverset findes der utallige forskellige madblogs, hvor almindelige mennesker kan søge inspiration til aftensmaden, brunchbordet og de små og store fristelser. Denne type blog er netop en platform for de madinteresserede – lige fra dem, der søger ny inspiration i køkkenet, til dem der skal til at lære at lave mad. Og fordi antallet af madblogs er så stort og varieret, er der indhold til alle, unge som ældre.

Men madblogs indeholder langtfra kun indhold om mad. Mange bloggere kommer faktisk hele køkkenet rundt, lige fra bagværk til suppe til varme og kolde drikke og har derfor en bredere målgruppe, der er interesseret i alle køkkenets aspekter. Andre blogs om mad er mere nicheprægede og specialiserer sig i én bestemt kulinarisk disciplin. Deres målgruppe er derfor også smallere. Læserne læser med på den smalle blog for at få inspiration til morgenmaden, eller fordi bloggen handler om veganske retter, eller fordi lige præcis denne madblog er en af de eneste, der skriver om traditionel asiatisk mad. Altså – jo smallere fokus, jo smallere målgruppe.

Men der er også madbloggere, der kombinerer deres fokus med et andet sundhedselement – fx fitness. En blog, der fokuserer på både mad og fitness har en sundhedsorienteret målgruppe, der måske også selv dyrker motion.

Der er altså langt fra altid kun ét fokus, og det er jo ikke så underligt. Blogs skrives af mennesker og mennesker har mange forskellige interesser. Alt er muligt at kombinere, så længe bloggeren har viden og interesse for at skrive om emnet. Madblogs kan altså være meget forskellige og appellerer til flere forskellige målgrupper – også folk, der ikke går i køkkenet, men som måske synes at bloggerens kostunivers er utroligt spændende at læse om.

På trods af, at det kan virke som en jungle at finde rundt i alle de mange blogs, er der altså en form for orden. Derfor kan denne oversigt hjælpe dig med at finde den blogger med lige præcis det fokus, du ønsker at læse om, uanset om du bare er på udkig efter nyt læsestof, eller hvis du har et samarbejde i tankerne.

Brug for hjælp til din blog?

Tilbage til siden

Bliv en del af bloggerkartoteket og bliv lettere fundet af virksomheder - Det er ganske gratis!

Send os blot lidt info om dig og din blog, så får vi dig tilføjet til kartoteket.

Beskrivelsen må maks være 180 tegn inkl. mellemrum, billedet skal være helt kvadratisk og minimum 300×300 pixel, hvor du eller dit logo fremgår i midten.

Har du brug for hjælp til din blog?

Har du udfordringer du ønsker hjælp til? Så tag fat i os, så tager vi en ganske uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig!