Is it really worth it, if it ain't fun?

Det skal være sjovt at være blogger!

Vi tror på, at det skal være sjovt at være blogger – Livet er nemlig alt for kort til bøvl og problemer med tekniske systemer.

BloggerSpace er for dig, der selv vil bestemme og tage din blog til det nye højder uden at være bundet af lange kontrakter eller trælse begrænsninger. Vores samarbejde bygger på tilvalg, hvor vi sammensætter præcis den løsning, du går og drømmer om.

BloggerSpace blognetværk
What we do

At være blogger skal være nemt

Vi sørger for alt det tekniske, så du kun behøver koncentrere dig om at skabe dit fantastiske indhold.

BloggerSpace Platform

En skræddersyet blog, der kan alt det, du går og drømmer om – Her er ingen grænser for dine ønsker. Du får dit helt eget personlige univers, præcis som du ønsker det ned til mindste detalje. Hvis du kan tegne eller forklare det, så kan vi lave det.

BloggerSpace Ads

Som ejer af en blog med mange besøgende kan du få en stabil indtægt hver måned via banner-annoncering. Vi udvikler et annonce-setup, der passer til dit brand og din smag. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og gøre det, du elsker.

BloggerSpace Grow

At skabe vækst på en blog er ikke så nemt i dag, som det var for bare få år siden. Vores Grow-program er for bloggeren, der har styr på sit indhold, men mangler, at folk skal opdage deres univers. Her arbejder vi med det, som skaber mest vækst for dig.

vækst af blog
Why we are different

Vi udvikler ikke bare blogs, vi bygger forretninger

Vi har en holistisk tilgang til det at drive en blog. Vi nøjes ikke blot med at kigge på det tekniske i at udvikle en blog, men ser dit brand og forretning som en helhed. En succesfuld blog kræver i dag mere end bare at have en blog. 

Det kræver forståelse for content, marketing, sociale medier, SEO og meget mere. Det er helt urealistisk at forvente af en person alene, og derfor vil vi gerne hjælpe.

Your success is our success

Success Stories

Vores største prioritet er vores bloggeres succes. Punktum.

What others say
Platforms we work with
Get in touch

Er du klar til at tage skridtet videre?

Er du lige så nysgerrig for lære mere om, hvem vi er, som vi er for at høre mere om dig og dine drømme?
Så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan lære hinanden lidt bedre at kende.