groedgrisen anna1 e1595620066221 - Bloggerspace

Grødgrisen

Annas morgenmadsunivers er inspirerende, æstetisk og helt unikt. Med kreativitet og passion for gode råvarer har hun formået at sætte sit præg på gamle klassikere – og skabe sine egne!

Fra lille madblog til en af de største indenfor sin niche

Besøger man ofte madblogs, så er Grødgrisen uden tvivl et navn, man er stødt på. Anna har med sin æstetiske sans for smukke billeder og levende fortællinger formået at skabe et morgenmadsunivers uden lige.

Med fokus på at udvikle uovertruffent indhold til sine læsere har Anna gennem de seneste par år udviklet et hav af gode morgenmadsopskrifter, som mange tusinde danskere har glæde af hver måned.

At gå fra hobbyprojekt til hovedindkomst

Annas blog er gået fra blot et par tusinde besøgende om måneden, da vi startede vores samarbejde tilbage i starten af 2018, til i dag at have over 100.000 unikke besøgende om måneden, en præstation og vækstrejse, man ikke ser ret ofte.

Med et stort univers og en voksende følgerskare fulgte også en masse muligheder. Grødgrisen gik fra at være et lille hobbyprojekt, som gav lidt ekstra indtjening ved siden af jobbet i børnehaven, til nu at stå for hoveddelen af Annas indkomst, så hun ikke længere behøves at arbejde i børnehaven.

Groedgrisen organisk trafik vaekst
Groedgrisen.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

Samarbejder med nogle af de største brands i branchen

Som utrolig dygtig content creator og influencer, har Anna gennem tiden leveret autentisk indhold til en række større brands indenfor madbranchen.

Her kan eksempelvis nævnes Nespresso, Kenwood, Le Creuset, Dansukker, Cremefine, Victorinox, Svansø og Valsemøllen for blot at nævne et par stykker. Mange af dem er tilbagevendende eller længerevarende samarbejder, som i dag sikrer Anna en sund og stærk forretning.

Opdatering - Juni 2022

Med en fuldendt uddannelse og et fuldtidsjob indenfor psykologien, er Grødgrisen “gået på pension”. Men det betyder ikke, at bloggen lukkes ned, tværtimod, den forbliver online og genererer i dag passiv indkomst for Anna.

Det betyder, at hun udover sit job, samtidig har en fornuftig sideindkomst fra bloggen, som genereres 100 % passivt, da vi varetager alt det tekniske og den daglige drift af bloggen.

Hvad Anna siger
"Jeg er æstetisk af natur og har gået op i mange små detaljer ift. udseendet af bloggen, og det har Frederik omfavnet. Han har skabt det onlineunivers, jeg ønsker, og har hele vejen igennem været meget opbakkende omkring mit univers, på en måde så hvert eneste møde har været en sand fornøjelse.”
groedgrisen anna1 e1595620066221 - Bloggerspace
Anna Nordenlund
Groedgrisen.dk

Skal du være den næste succeshistorie?

Har du modet til at springe ud i det? Så står vi klar med træning, knowhow og et teknisk bagland, der med garanti gør det til den helt rigtige beslutning.