P81917981 e1595621092378 - Bloggerspace

Marialottes

Maria har med sin store viden og uddannelse indenfor fødevarer skabt et madunivers med fokus på kvalitet og velsmagende mad.

Opskriftsudvikler, foodstylist og nu en af Danmarks større madblogs

Da Maria tog fat i os, var hun uden tvivl en af de bloggere, som havde potentiale til langt mere, end hvad hun havde opnået på daværende tidspunkt.

Med en spirende karriere indenfor opskriftsudvikling, foodstyling og madfotografering samt en uddannelse indenfor ernæring og sundhed er Maria blandt en af de mest vidende danske madbloggere.

Med et stort kendskab til de underliggende processer, der foregår i madlavningen, og en sublim evne til visuelt at præsentere de gastronomiske resultater, havde Maria gennem en del år opbygget et stort kartotek af opskrifter, vi kunne arbejde med og optimere for at komme frem i Google.

Uforløst potentiale realiseret gennem SEO-optimering

Med en masse godt indhold, som bare manglede det tekniske SEO-grundlag og optimeringer for at blive synligt i Google, satte vi os for at bygge et helt nyt univers til Maria, med fokus på søgemaskineoptimering og brugeroplevelse, så vi for alvor kunne få hendes skønne opskrifter ud til mange flere.

I slut 2018 lancerede vi det nye univers med et skræddersyet design og en væsentligt forbedret brugeroplevelse, hvor søgemaskineoptimering var tænkt med fra start.

Marialottes organisk trafik vaekst 2020
Marialottes.dk - Udvikling i organisk trafik fra Google

Bæredygtig forretning med store planer for fremtiden

Med blod på tanden og en efterhånden ganske fornuftig fast indtjening fra bannerannoncer er der i 2020 lagt store planer for fremtiden. Der er blandt andet investeret endnu mere i brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen på siden med målet om at blive en af Danmarks absolut største madblogs.

Vi er utroligt glade for og stolte af at være med på denne rejse, som vi er helt sikre på kun fortsætter en vej!

Opdatering - Juni 2022

Med fortsat investering i siden og arbejdet med SEO, er Marialottes.dk nu vækstet endnu mere, og den ellers stejle graf er fladet ud og efterfulgt af en ny stejl graf, med stor vækst i trafikken fra Google.

Marialottes blog seo vaekst 2022 update
Marialottes.dk - Fortsat udvikling i organisk trafik 06/2022
Marialottes.dk er i dag blandt top 10 største danske opskriftssider, og har en rigtig flot vækstkurve som forventes at fortsætte.
Hvad Maria siger
"Frederik har formået at samarbejde i øjenhøjde, hvor ingen spørgsmål har været dumme. Jeg har fået skabt et univers, takket være Bloggerspace, hvor billeder fylder mest, og hvor det er muligt for læseren at opdage min passion. Frederik får mine varmeste anbefalinger, og så er han rigtig dygtig til SEO!"
P81917981 e1595621092378 - Bloggerspace
Maria Charlotte
Marialottes.dk

Skal du være den næste succeshistorie?

Har du modet til at springe ud i det? Så står vi klar med træning, knowhow og et teknisk bagland, der med garanti gør det til den helt rigtige beslutning.