Anna-mad

Anna-mad

Anna-mad er en madblog med fokus på den nemme hverdagsmad; på enkelthed, god smag og gode råvarer.

Fra stagnation til stærkt SEO-fundament og vækst

Madbloggen Anna-mad.dk havde efterhånden en del år på bagen og havde det seneste stykke tid oplevet stagnation og fald i trafikken fra Google, til trods for at siden stadig var fyldt med gode opskrifter.

Da vi indgik samarbejdet, begyndte vi derfor straks på en opdateret SEO-platform til bloggen, som var klar til 2021 og de krav, der stilles til en konkurrencedygtig madblog.

Søgemaskineoptimering på plads og afsted det gik!

Efter en grundig gennemgangen af bloggen og det eksisterende indhold fik vi skabt en mangedobling af trafikken fra Google og samtidig et stærkt fundament at bygge videre på – med endnu mere vækst og muligheder for passive indtægter i fremtiden.

Anna mad blog seo vaekst - Bloggerspace
Anna-mad.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

Fra hobbyblog til fornuftig passiv indkomst

Annas blog er gået fra at være en blog på hobbybasis og uden en direkte indtjening fra bloggen til i dag at være en fornuftig passiv indkomst ved siden af Annas job.

Med mere fast trafik fra Google og samtidig implementering af bannerannoncering har Anna i dag en passiv indkomst fra bloggen, uden at hun behøver ligge tid i bloggen hver dag.

Hvad Anna siger
"Jeg har virkelig været glad for at samarbejde med Frederik og Bloggerspace - og det er jeg stadig! Han har lyttet, og vi har sammen skabt nogle rammer på min madblog, som jeg har kunnet udfolde mig og mine drømme indenfor. Han står altid klar til at hjælpe, og så har han altid svaret på mine mange spørgsmål."
Anna-mad
Anna Bartels
Anna-mad.dk

Skal du være den næste succeshistorie?

Har du modet til at springe ud i det? Så står vi klar med træning, knowhow og et teknisk bagland, der med garanti gør det til den helt rigtige beslutning.