Historien og ansigtet bag

Opstået af en uudtømmelig nysgerrighed og passion for den digitale verden.

Om Frederik Beier

Bloggerspace opstod af min nysgerrighed for sociale medier og den digitale verden, som for alvor startede for godt 10 år siden, hvor jeg begyndte at vækste Instagram konti til femcifrede følgertal på blot få måneder.

Siden har det grebet om sig, og jeg har i dag udviklet en håndfuld digitale koncepter og hjemmesider, med fokus på vækst og passiv indtjening, simpelthen fordi jeg ikke har kunne lade være.

Men det startede faktisk meget tidligere end det… Jeg har helt siden jeg var 12-15 år, sagt jeg ville leve af noget på internettet – hvilket må siges at være lykkedes!

I dag lever jeg af mine digitale projekter og den passive indtjening jeg har skabt. Jeg har en håndfuld forskellige hjemmesider og digitale koncepter der alle tjener penge til mig hver måned, noget der betyder, at jeg hver dag kan vågne op når jeg vil og lave lige præcis dét, jeg har lyst til den dag.

Det er jeg utrolig glad og taknemmelig for at kunne, men det har også været noget der har taget mig mange år at nå, med mange ting der skulle læres og mestres for at nå hertil.

Med Bloggerspace vil jeg gerne hjælpe dig, med også at opnå det samme. Så hvis det er din drøm, så tøv endelig ikke med at tage endelig fat i mig!

frederik-5335 kopier
Hvad bloggerne siger: