Historien og ansigtet bag

Opstået af en nysgerrighed og passion for den digitale verden.

Om Frederik Beier

Bloggerspace opstod ud af min nysgerrighed på sociale medier og den digitale verden, som startede for godt 10 år tilbage.

Siden har det grebet om sig, og jeg har udviklet adskillige digitale koncepter med fokus på vækst og passiv indtjening, da jeg simpelthen ikke har kunne lade være.

I dag lever jeg af mine digitale projekter og passive indtjening, hvilket betyder, at jeg kan vågne op hver dag og lave præcis det, jeg har lyst til.

Det er jeg utrolig glad og taknemmelig for at kunne, og derfor er det noget, jeg med Bloggerspace også gerne vil hjælpe dig med at opnå.

frederik-5335 kopier

Samarbejdspartnere

Selvom jeg (Frederik) er ansigtet udadtil og den person, du som blogger vil være i kontakt med, så kan jeg ikke tage hele æren.

Bag Bloggerspace er en række dygtige mennesker, leverandører og samarbejdspartnere, som hver især sikrer, at de enkelte elementer spiller, og altid arbejder for, at du får de bedst mulige resultater.

WordPress logotype standard1 - Bloggerspace
Elementor Logo Full Black - Bloggerspace
crocoblock logo horizontal - Bloggerspace
new logo dark1 - Bloggerspace
AM Logo - Bloggerspace
bsf logo01 - Bloggerspace
loom logo color - Bloggerspace
logo grammarly1 - Bloggerspace
WORDMARK LOGO GRADIENT RGB - Bloggerspace
woocommerce logo color black - Bloggerspace
mp logo horiz RGB Horizontal - Bloggerspace
logo top svg1 - Bloggerspace
Hvad vores bloggere siger

Er du klar til at starte din blogrejse?

Lad os i fællesskab forvandle dine drømme og mål til virkelighed. Vi er her for at styrke din unikke stemme og bane vejen for din blogs succes.