Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter - Profilbillede

Beetroot Bakery

“Rødbedebageriet” er en vegetarisk madblog med fokus på gode råvarer og hverdagsmad, som både er sund og nem at lave.

Nyt brugervenligt og SEO-venligt univers

I forbindelse med at Katharina gik fuldtid på bloggen, ønskede hun et nyt flot layout til bloggen samt mere fokus på SEO, så hun kunne nå længere ud med sine opskrifter.

Med flere års erfaring som blogger, havde Katharina en hel del godt indhold, som vi gennem en målrettet indsats fik placeret og kategoriseret i en ny overskuelig struktur på siden med optimerede kategorisider.

Mangedobling af trafikken fra Google på 12 måneder

Siden lanceringen af den nye blog for Beetroot Bakery den 1. april 2021 har vi set en mangedobling i trafikken fra Google; en særdeles positiv udvikling, som vi forventer fortsætter i fremtiden.

Beetroot Bakery blog seo vaekst 2022
Beetrootbakery.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

Fra hobbyprojekt til mere forretningsorienteret blog

Katharinas blog er i dag gået fra at være et hobbyprojekt til en forretningsorienteret blog med en mere klar strategi for vækst af siden.

Med implementering af bannerannoncer har vi samtidig skabt et fundament for indtægt på siden, som kan bruges til yderligere investering i siden og generel vækst af bloggen som forretning.

Hvad Katharina siger
”Jeg er enormt glad for at have fundet Frederik. Han har hjulpet mig med løfte min blog fra et hobbyprojekt til en forretning. Han har fået mig til at tænke meget mere strategisk, men uden at tage det sjove fra det at have en madblog. Han har styr på alt det tekniske og har vejledt mig, så jeg har kunnet lave en flottere og mere brugervenlig blog. Nu har jeg mere tid til at fokusere på maden og opskrifterne, samtidig med at mine tal stiger.”
Beetroot Bakery - Vegetariske opskrifter - Profilbillede
Katharina
Beetrootbakery.dk

Skal du være den næste succeshistorie?

Har du modet til at springe ud i det? Så står vi klar med træning, knowhow og et teknisk bagland, der med garanti gør det til den helt rigtige beslutning.