Alberte Filedcarot02 c CC1 e1595621569521 - Bloggerspace

Albertestengaard

Albertes blog omfavner det farverige i hverdagen og glæden ved god mad og velvære gennem hendes veganske og vegetariske opskrifter på bloggen.

Når drømme bliver til virkelighed

Alberte tog fat i os, fordi hun havde en drøm. Hun ønskede at starte en blog og skabe et univers fuld af farver, liv og lækker mad. Et univers, der var helt hendes eget, hvor hun kunne dele sine farverige plantebaserede opskrifter og sprudlende personlighed.

Med hensyn til søgemaskineoptimering og andre tekniske forhold havde Alberte en forventning om, at der skulle være helt styr på det fra start. Derfor er det noget, vi har lagt meget vægt på.

At der har været 100 % styr på de ting fra begyndelsen, har gjort, at Alberte i dag har faste besøgstal på bloggen, på den gode side af 30.000 unikke månedlige besøgende, og en kraftig vækst i trafikken til siden.

Kvalitet, kraftig vækst og en lys fremtid i sigte

Alberte er perfektionist til fingerspidserne og sætter en stor ære i at levere det bedste indhold, hun overhovedet kan – herunder opskrifter i en kvalitet, som man sjældent finder på nettet.

Udover at lave fantastisk indhold lægger Alberte også et stort stykke arbejde i SEO-optimering, et arbejde som tydeligt ses på den kraftige vækst, hun har oplevet på sin blog siden lanceringen.

Albertestengaard organisk trafik vaekst
Albertestengaard.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

En drøm om at inspirere andre

Alberte har allerede, før hun startede sin blog, haft en drøm om at kunne leve af at inspirere andre til at spise grønnere. Det er et af hendes langsigtede mål at realisere den drøm – ikke blot på bloggen, men også i fremtidige kogebøger.

Der arbejdes derfor målrettet mod at bygge et stærkt brand til Alberte, så hun på sigt kan blive en af Danmarks største veganske madbloggere, udvikle og udgive kogebøger samt inspirere andre.

Opdatering - Juni 2022

Væksten hos Alberte er siden 2020 fortsat i et flot tempo, og Alberte har nu mangedoblet resultaterne, siden vi sidst gjorde status på bloggen.

Albertestengaard blog seo vaekst 2022 update
Albertestengaard.dk - Fortsat udvikling i organisk trafik 06/2022
Hvad Alberte siger
"At starte min blog har været den vildeste rejse. At have Frederik med har gjort den unik! Fra start troede han på mig, lyttede og skabte det univers, jeg drømte om. Jeg har utrolig høje standarder, og med præcision i højsædet fik Frederik skabt det univers, jeg drømte om. Han fortsætter med at udfordre mig, tro på mig, og jeg kunne ikke forstille mig nogen bedre at have ved min side."
Alberte Filedcarot02 c CC1 e1595621569521 - Bloggerspace
Alberte Stengaard
Albertestengaard.dk

Skal du være den næste succeshistorie?

Har du modet til at springe ud i det? Så står vi klar med træning, knowhow og et teknisk bagland, der med garanti gør det til den helt rigtige beslutning.