Udvikling af blogs

Professionelt udviklede blogs med fokus på vækst og indtjening. Få det tekniske fundament på plads, og få lige den blog, du går og drømmer om! Har du ønsker til funktioner på din blog, så har jeg enten udviklet det eller er klar på en udfordring.

Madblogs

Opskrifter, madplaner, avanceret sortering, SEO-optimering.

Livsstilsblogs

SEO-venlig indholdsstruktur og brugervenlige søgefunktioner.

Modeblogs

Søgbart "outfitbibliotek", affiliate-integration, og evergreen content.

Rejseblogs

Klikbart verdenskort, sorterbare indlæg ud fra rejsekategori eller verdensdel.

Få den blog, du går og drømmer om

Har du en ide om, hvad du vil have, og hvor du vil hen med din blog? Så er jeg klar til at hjælpe dig med at nå din destination. Jeg udvikler design og funktionalitet, så du kan få præcis den blog, du går og drømmer om.

skræddersyet blog efter dine ønsker
en blog dine besoegende og google elsker

En blog, som både dine læsere og Google elsker

Blogdesign skal ikke bare være lækkert – det skal også være brugervenligt! Det skal være noget, dine læsere vil elske at komme tilbage til, blandt andet fordi det er nemt at finde rundt i.

Derfor hjælper jeg dig med at sætte bloggen i logiske og strukturerede rammer – en struktureret og brugervenlig side, som både dine brugere og Google vil elske.

Vil du gerne have fast passiv trafik fra Google?

En af de største forskelle på bloggere, som har deres blog som hobby, og dem, der kan leve af deres blog, er som oftest, at de har helt styr på deres SEO.

Bloggerspace har hjulpet og vejledt nogle af de største danske bloggere med at blive endnu større, og har helt styr på, hvad der skal til for at ligge øverst i Google.

få din blog fundet på google
vores erfaring er din erfaring

Erfaring fra egne blogs

I Bloggerspace nøjes jeg ikke blot med at lave blogs for andre, men ejer selv en lille håndfuld blogs og hjemmesider. Det betyder, at der hele tiden udvikles og arbejdes på mine egne sider, sideløbende med at jeg hjælper mine bloggere.

Det er både en kæmpe sikkerhed og fordel for dig, da alt testes, før det rulles ud på din blog – og det betyder også, at der ligger reel praktisk erfaring bag, hvad der skal til for at skabe vækst med en blog i dag.

En komplet makeover af din blog

Som etableret blogger har du måske “en del i bagagen”: ting, der har hobet sig op på bloggen de sidste mange år. Jeg hjælper med en komplet forårsrengøring, hvor vi får rettet op på og struktureret bloggen fra A til Z.

Det gamle indhold shines op, så bloggen får en ordentlig makeover, og dit indhold fremstår som nyt.

makeover af din blog
driftsikkerhed for din blog

Fuld driftsikkerhed og ren arbejdsglæde

Du har sikkert oplevet, at der er opstået tekniske fejl på din blog, og at du skulle bruge halve eller hele dage på at finde ud af, hvor fejlen lå.

Det kan fuldstændig ødelægge ens arbejdsglæde og motivation for at arbejde på bloggen, men det skal være slut!

Bloggerspace står 100 % for alt det tekniske, og tager fuldt ansvar for den daglige driftsikkerhed, så du aldrig skal bøvle med teknikken igen.

Backups, så du aldrig skal bekymre dig

For nogle er blogs bare en hobby, for mig er det forretning – derfor er det ekstremt vigtigt for mig, at der er 100% styr på sikkerhed og backups.

Jeg har derfor udviklet og opbygget et backupsystem i enterprise-kvalitet og samtidig et af de bedste backupsystemer på dansk jord. Alt sammen så du kan være 100 % sikker på, at der altid ligger en sikkerhedskopi af din blog, uanset hvad der skulle ske.

backups for maksimal tryghed
blog sikret mod hackere

En hackers værste mareridt

Har du været i WordPress- og bloggermiljøet lidt tid, så har du med garanti hørt om nogen, der har fået deres side hacket, eller måske endda selv oplevet, hvad det vil sige at have “ubudne gæster” på sin side.

Hos Bloggerspace er din blog i sikre hænder, og jeg kan med stolthed sige, at jeg aldrig har fået en side hacket i alle de år, jeg har arbejdet med blogs og WordPress.

Har endda “reddet” og renset sider som har været hacket, som senere blev til samarbejdspartnere og aldrig er blevet hacket igen.

En tidsmaskine til din blog

Ja, du læste rigtigt: en vaskeægte tidsmaskine til din blog! Skete der noget på bloggen, noget som bare ikke måtte ske, eksempelvis at du kom til at slette noget permanent, som bare ikke måtte slettes …?

Jamen så rejser vi bare 1 time tilbage i tiden og genskaber din blog, præcis som den var på det tidspunkt.

tidsmaskinen til din blog
frihed og ingen binding

Frihed og ingen binding

Jeg mener ikke man skal bindes på hænder og fødder – findes der et bedre alternativ for dig og din forretning, så skal du selvfølgelig kunne vælge dette!

Derfor betaler du blot et fast beløb til Bloggerspace og har ingen binding, da jeg mener god service og et godt produkt, nok skal holde på dig.

– Indtil videre har jeg stadig tilgode at opleve, en blogger der flytter til en anden leverandør, så det må jo betyde at jeg gør noget rigtigt 🙂

På rette vej, så du når i mål

Vi tager hul på forretningsudvikling som noget af det første, når du starter hos os. Vi finder ud af, hvad du gerne vil opnå med din blog og dit brand, og får dig på rette kurs.

Her bliver du taget i hånden fra start, og der bliver fulgt op løbende, så du ikke skal gå og være i tvivl, om du er på rette vej.

med os når du dine mål med bloggen

Tekniske detaljer til den mere nørdede blogger

Er du teknisk anlagt og vil gerne læse mere om nogle af de lidt nørdede detaljer, så finder du et udpluk herunder.

Managed Hosting

Hostet på egne VPS-servere med NVMe SSD, high frequency, mulighed for DNS Failover og skalering efter behov.

Managed WordPress

Varetagelse af alt det tekniske bag at drive en WordPress-side, herunder opdatering og vedligeholdelse.

Enterprise Backups

3-lags backup i enterprise-kvalitet med backups hver time, med flere fysiske placeringer og uafhængig af udbydere.

Teknisk SEO

Varetagelse af teknisk SEO, med ugentlige scanninger, GSC management og en proaktiv indsats.

Malware- og firewallsikring

Malware-scanning og firewall-regler, der sikrer din side mod ubudne gæster og ondsindede aktører.

Sikker forbindelse

SSL/TLS-kryptering via Cloudflare, med beskyttelse mod DDoS-angreb og skræddersyede firewall-regler.

Staging-Miljøer

Aktivt brug af staging-miljø til udvikling, test og opdateringer, så du og dine besøgende ikke forstyrres.

Domæne og DNS

Varetagelse af dit domæne og DNS-opsætning, så du ikke skal bøvle med tekniske DNS-poster.

Hosting og WordPress-management i enterprise-kvalitet

Selvom Bloggerspace er specialiseret i blogs, gås der ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet, hvorfor du kan nyde godt af service, hardware og software i enterprise-kvalitet, når du vælger Bloggerspace som din blogs nye hjem.

Hvad bloggerne siger: