Alberte Filedcarot02 c CC1 e1595621569521 - BloggerSpace

Albertestengaard

Når drømme bliver til virkelighed

Alberte tog fat i os, fordi hun havde en drøm. Hun ønskede at starte en blog og skabe et univers fuld af farver, liv og lækker mad. Et univers, der var helt hendes eget, hvor hun kunne dele sine farverige plantebaserede opskrifter og sprudlende personlighed.

Med hensyn til søgemaskineoptimering og andre tekniske forhold, havde Alberte en forventning om, at der skulle være helt styr på det fra start. Derfor er det noget, vi har lagt meget vægt på.

At der har været 100 % styr på de ting fra begyndelsen, har gjort, at Alberte i dag – på under et år – har faste besøgstal på bloggen. Det drejer sig om ca. 10.000 månedlige unikke besøgende, noget man typisk først kan forvente af blogs, der har været i gang i flere år.

Kvalitet, kraftig vækst og en lys fremtid i sigte

Alberte er perfektionist til fingerspidserne og sætter en stor ære i at levere det bedste indhold, hun overhovedet kan – herunder opskrifter i en kvalitet, som man sjældent finder på nettet.

Udover at lave fantastisk indhold lægger Alberte også et stort stykke arbejde i SEO-optimering, et arbejde som tydeligt ses på den kraftige vækst, hun har oplevet på sin blog siden lanceringen.

Albertestengaard organisk trafik vaekst
Albertestengaard.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

En drøm om at inspirere andre

Alberte har allerede, før hun startede sin blog, haft en drøm om at kunne leve af at inspirere andre til at spise grønnere. Det er et af hendes langsigtede mål at realisere den drøm – ikke blot på bloggen, men også i fremtidige kogebøger.

Der arbejdes derfor målrettet mod at bygge et stærkt brand til Alberte, så hun på sigt kan blive en af Danmarks største veganske madblogs, udvikle og udgive kogebøger samt inspirere andre.

What Alberte says
Get in touch

Vil du være den næste succeshistorie?

Er du lige så nysgerrig for lære mere om, hvem vi er, som vi er for at høre mere om dig og dine drømme?
Så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan lære hinanden at kende.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.