groedgrisen anna1 e1595620066221 - BloggerSpace

Grødgrisen

Fra lille madblog til en af de største indenfor sin niche

Besøger man ofte madblogs, så er Grødgrisen uden tvivl et navn, man er stødt på. Anna har med sin æstetiske sans for smukke billeder og levende fortællinger formået at skabe et morgenmadsunivers uden lige.

Med fokus på at udvikle uovertruffent indhold til sine læsere har Anna gennem de seneste par år udviklet et hav af gode morgenmadsopskrifter, som mange tusinde danskere har glæde af hver måned.

At gå fra hobbyprojekt til hovedindkomst

Annas blog er gået fra blot et par tusinde besøgende om måneden, da vi startede vores samarbejde tilbage i starten af 2018, til i dag at have over 100.000 unikke besøgende om måneden, en præstation og vækstrejse, man ikke ser ret ofte.

Med et stort univers og en voksende følgerskare fulgte også en masse muligheder. Grødgrisen gik fra at være et lille hobbyprojekt, som gav lidt ekstra indtjening ved siden af jobbet i børnehaven, til nu at stå for hoveddelen af Annas indkomst, så hun ikke længere behøves at arbejde i børnehaven.

Groedgrisen organisk trafik vaekst
Groedgrisen.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

Samarbejder med nogle af de største brands i branchen

Som utrolig dygtig content creator og influencer, har Anna gennem tiden leveret autentisk indhold til en række større brands indenfor madbranchen.

Her kan eksempelvis nævnes Nespresso, Kenwood, Le Creuset, Dansukker, Cremefine, Victorinox, Svansø og Valsemøllen for blot at nævne et par stykker. Mange af dem er tilbagevendende eller længerevarende samarbejder, som i dag sikrer Anna en sund og stærk forretning.

What Anna says
Get in touch

Vil du være den næste succeshistorie?

Er du lige så nysgerrig for lære mere om, hvem vi er, som vi er for at høre mere om dig og dine drømme?
Så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan lære hinanden at kende.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.