Marialottes 1

Marialottes

Opskriftsudvikler, foodstylist og nu en af Danmarks større madblogs

Da Maria tog fat i os, var hun uden tvivl en af de bloggere, som havde potentiale til langt mere, end hvad hun havde opnået på daværende tidspunkt.

Med en spirende karriere indenfor opskriftsudvikling, foodstyling og madfotografering samt en uddannelse indenfor ernæring og sundhed er Maria blandt en af de mest vidende danske madbloggere.

Med et stort kendskab til de underliggende processer, der foregår i madlavningen, og en sublim evne til visuelt at præsentere de gastronomiske resultater, havde Maria gennem en del år opbygget et stort kartotek af opskrifter, vi kunne arbejde med og optimere for at komme frem i Google.

Uforløst potentiale realiseret gennem optimering

Med en masse godt indhold, som bare manglede det tekniske SEO-grundlag og optimeringer for at blive synlig i Google, satte vi os for at bygge et helt nyt univers til Maria med fokus på søgemaskineoptimering og brugeroplevelse, så vi for alvor kunne få hendes skønne opskrifter ud til mange flere.

I slut 2019 lancerede vi det nye univers med et skræddersyet design og en væsentligt forbedret brugeroplevelse, hvor søgemaskineoptimering var tænkt med fra start.

Marialottes organisk trafik vaekst
Marialottes.dk - Vækst i organisk trafik fra Google

Bæredygtig forretning med store planer for fremtiden

Med blod på tanden og en efterhånden ganske fornuftig fast indtjening fra bannerannoncer er der i 2020 lagt store planer for fremtiden. Der er blandt andet investeret endnu mere i brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen på siden med målet om at blive en af Danmarks absolut største madblogs.

Vi er utroligt glade for og stolte af at være med på denne rejse, som vi er helt sikre på kun fortsætter en vej!

What Maria says
Get in touch

Vil du være den næste succeshistorie?

Har du en drøm eller en større vision for din blog eller dit brand, men mangler kvalificeret hjælp og sparring?
Så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan finde ud af om vi er et godt match.