Our Vision

Vi har mange ting på tegnebrættet ...

Hos BloggerSpace har vi en vision om meget mere. Vi har en vision om at skabe det bedste blognetværk.

BloggerSpace Shops

Går du med drømme om at sælge fysiske eller digitale produkter? Så har vi evnen til at det bliver en succes. Med mulighed for nemt og hurtigt at koble en shop på din blog, kan du være i gang med at sælge, blot få timer efter du har taget beslutningen. Det hele i samme ånd som bloggen, at ALT det tekniske er klaret, så du kun skal koncentrere dig om at sælge.

BloggerSpace Connect

Vi kobler din blog sammen med blandt andet Google, Facebook, Instagram, Pinterest og Mailchimp, så de snakker sammen. Det åbner op for en masse spændende muligheder og fordele, fx deling af dit indhold på dine sociale medier – helt automatisk og på dine vilkår. Alt sker direkte fra platformen, så din arbejdsdag bliver nemmere.

BloggerSpace Workspaces

Vi har en vision om at skabe en række workspaces for bloggere, hvor vi kan arbejde, inspirere og sparre med hinanden. Visionen er et kontor-fællesskab med et fuldt udstyret TV-køkken til at skyde billeder og video samt afholdelse af workshops, så du kan give dine følgere og samarbejdspartnere mere værdi!

BloggerSpace Agency

Vi tager dialogen med virksomheden, så du kan fokusere på at skabe bedre indhold og endnu bedre resultater til dine samarbejdspartnere. Vi står for alt det praktiske, herunder screening af virksomhed, forhandling, planlægning, eksekvering og afsluttende rapportering af kampagnen, så det foregår under ordnede forhold og på dine vilkår.

BloggerSpace Press

Skaber du de gode historier, eller har du nyskabende indhold? Så arbejder vi på at de etablerede medier opfanger netop din historie og skaber opmærksomhed om dig og dit brand med trafik til følge. I ræset med sociale medier glemmer vi ofte de mere “gammeldags kanaler” til vækst af vores brand og univers, men det skal du selvfølgelig ikke gå glip af.

BloggerSpace Academy

BloggerSpace Academy er en samlet undervisningsplatform med alt, hvad du som blogger har brug for at vide, så du kan drive en succesfuld blog. Her får du muligheden for at lære alle de vigtige egenskaber, der skal til, for at du kan tage din blog til det næste niveau! Du får også en masse gode tips og tricks til at gøre din hverdag meget nemmere.

BloggerSpace Trends

Hos BloggerSpace vil vi være frontløbere. Vi vil være de første til at spotte nye trends, men vi vil også skabe fremtidens trends! Her er visionen at have en hel afdeling, der udelukkende arbejder på at identificere fremtidens trends og på at hjælpe dig med at være en af de første, så du kan skabe endnu bedre indhold.

BloggerSpace Monetize

Med en velbesøgt blog findes der i dag mange måder at tjene penge. Monetize har til formål at skabe en stabil og meget fornuftig indtægt hver evig eneste måned. Vi står for at udnytte det fulde potentiale i din blog, så det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og se dit indhold lave arbejdet for dig.

BloggerSpace ONE

Vores endelige mål er at skabe en all-in-one platform, hvor alt du har brug for, er samlet ét sted. Her skal du ikke tænke på så meget andet end dit content og dit brand. Vi hjælper med banner, udvikling, marketing, virksomhedssamarbejder, PR, strategi og generelt alt, hvad man som blogger har brug for.

What others say
Get in touch

Er du klar til at tage skridtet videre?

Er du lige så nysgerrig for lære mere om, hvem vi er, som vi er for at høre mere om dig og dine drømme?
Så lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi kan lære hinanden at kende.

Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.